• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • YATIRIM
  • GÜNCEL
  • GAYRİMENKUL
  • ANALİZ
  • SANAYİ
  • TURİZM
  • TEKNOLOJİ
  • ENERJİ
  • TARIM
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Talay logıstıcs kontrat lojistiği alanında büyümeye devam ediyor
GÜNCEL
Yayınlanma: 20 Aralık 2024 - 08:13

Talay logıstıcs kontrat lojistiği alanında büyümeye devam ediyor

Talay Logistics, kontrat lojistiği alanında müşteri sayısını ve hizmet kapasitesini artırmaya devam ediyor. Şirketin Kontrat Lojistiği Genel Müdürü Ayhan Türkmen, büyük ölçekli birçok şirkete hizmet verdiklerini, depolama kapasitelerini artırmak için yatırımlarına devam edeceklerini belirtti.

GÜNCEL
20 Aralık 2024 - 08:13
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Talay logıstıcs kontrat lojistiği alanında büyümeye devam ediyor
Türkiye'nin önde gelen lojistik markalarından Talay Logistics, kontrat lojistiğindeki uzmanlığıyla büyük ölçekli şirketlerin tedarik zinciri operasyonlarını yönetiyor. Deneyimli ekibi ve kapsamlı teknolojik altyapısıyla müşterilerinin lojistik süreçlerini uçtan uca yöneten şirket, hizmet verdiği müşteri sayısını hızla artırmaya devam ediyor.

Talay Logistics Kontrat Lojistiği Genel Müdürü Ayhan Türkmen, artan rekabet ortamında, uzmanlıklarıyla müşterilerinin tedarik zincirine katkı sağladıklarını ifade etti. Lojistik süreçlerinde stratejik bir iş ortağı olarak hareket ettiklerini dile getiren Türkmen, şunları kaydetti:

“Depolama, sipariş yönetimi, etiketleme ve barkodlama gibi katma değerli hizmetlerimiz sayesinde, müşterilerimizin ana işlerine odaklanmalarına destek oluyoruz. Bu hizmetlerimizi, özellikle belli bir büyüklüğe ulaşmış şirketler tercih ediyor.

Kontrat Lojistiği hizmetlerimizle müşterilerimize kontrol edilebilir bir maliyet takibi, günlük hacim değişikliklerine uyum, veriye dayalı fiziksel ve entegrasyon dizaynları, süreç iyileştirme ve optimizasyon, karşılıklı anlaşılan performans kriterlerine göre sürdürülebilirlik gibi başlıklarda avantajlar sağlıyoruz.”

Yeni Tesis Yatırımları ile Hizmet Ağını Genişletiyor

Türkmen, depolama kapasitelerini artırmak amacıyla bu alandaki yatırımlarına hız verdiklerini belirterek, “Depo kapasitelerinin dolduğu ve arzın sınırlı olduğu bu dönemde, müşterilerimize sunduğumuz sorunsuz depolama çözümleriyle fark yaratıyoruz.” dedi.

İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında açılması planlanan yeni antrepo ve serbest depolama alanlarıyla da hizmet ağını genişleteceklerini vurgulayan Türkmen, depolarında, özellikle yabancı ve yerli birçok markanın lojistik operasyonlarını yönetmiş deneyimli bir ekibin görev aldığına dikkati çekti. Türkmen, lojistik süreçleri çok yönlü değerlendirip, müşterilerinin beklentilerini anlayarak çözüm odaklı bir yaklaşım sergilediklerinin altını çizdi.

Teknoloji ile Güçlenen Operasyonel Üstünlük

Sektörde bilinen en iyi WMS (Warehouse Management System) yazılımlarından birini kullanarak müşteri sistemleriyle tam entegre bir yapı oluşturduklarını belirten Türkmen, “Depo yönetim sistemimiz sayesinde, envanter yönetiminden detaylı ürün takibine kadar şeffaf ve güvenilir bir yapı kurduk. Teknolojiye yaptığımız bu yatırımlar, müşterilerimizin günlük hacim değişikliklerine hızla uyum sağlamamızı ve lojistik maliyetlerini daha etkin yönetmemizi mümkün kılıyor.” bilgilerini paylaştı.

Türkmen, lojistik süreçlerinde maliyet, hız, kalite, risk ve network analizlerini müşterileriyle birlikte değerlendirerek operasyonel maliyetleri azaltmayı amaçladıklarını, kontrat lojistiği hizmetleriyle sürdürülebilirlik başlığında belirsizlikleri ortadan kaldırmaya yönelik çözümler üretmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Yemek siparişiniz böyle gelirse hem iade hem tazminat hakkı var
Yemek siparişiniz böyle gelirse hem iade hem tazminat hakkı var
Nisan’da enflasyon yükseldi!
Nisan’da enflasyon yükseldi!
Bakan Şimşek: Yükseliş geçici, dezenflasyon sürecek
Bakan Şimşek: Yükseliş geçici, dezenflasyon sürecek
İtalya'dan BAE'ye tercih Türkiye oldu: KKTC'ye de gitti
İtalya'dan BAE'ye tercih Türkiye oldu: KKTC'ye de gitti
Son Haberler
Çayyolu'nda parka cephe arsa yatırımcıların ilgisine sunuldu
Çayyolu'nda parka cephe arsa yatırımcıların ilgisine sunuldu
OteliniSat.com üzerinden gerçekleştirilen görüşme ve talep sayısı yüzde 40 arttı
OteliniSat.com üzerinden gerçekleştirilen görüşme ve talep sayısı...
Yemek siparişiniz böyle gelirse hem iade hem tazminat hakkı var
Yemek siparişiniz böyle gelirse hem iade hem tazminat hakkı var
Veri taşıma süreçlerinde şirketler için kritik riskler
Veri taşıma süreçlerinde şirketler için kritik riskler
Nisan’da enflasyon yükseldi!
Nisan’da enflasyon yükseldi!
2025 teknolojide yapay zeka devrimine sahne olacak
2025 teknolojide yapay zeka devrimine sahne olacak

Ana Sayfa
YATIRIM
GÜNCEL
GAYRİMENKUL
ANALİZ
SANAYİ
TURİZM
TEKNOLOJİ
ENERJİ
TARIM
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
  • ANALİZ
  • ENERJİ
  • GAYRİMENKUL
  • GÜNCEL
  • SAĞLIK
  • SANAYİ
  • TARIM
  • TEKNOLOJİ
  • TURİZM
  • YATIRIM
  • Video Galeri
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv

  • Rss
  • Sitemap
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Tumeva Bilişim