ABB ekipleri ve Trafik Şube Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla kent genelinde trafik akışında sorun yaşanan 35 nokta belirlendi.Bu noktalarda hayata geçirilen delinatör uygulaması ile trafikte kaynak olarak tabir edilen kavşak katılımlarında ve ana arter bağlantı yollarında meydana gelen trafik ihlallerinin önüne geçilmesi hedefleniyor.TOPLAM 35 NOKTADA GERÇEKLEŞTİRİLDİTrafik akışının rahatlatılması amacıyla delinatör çalışması gerçekleştirilen toplam 35 nokta ise şöyle:“Mevlana Bulvarı – Bahriye Üçok Caddesi Kesişimi, Mevlana Bulvarı – Taurus Kavşağı, İnönü Bulvarı – Aşkabat Caddesi Dönüş Varyantı, İnönü Bulvarı Üzeri Karayolları Gen. Müd. Önü, Bağdat Caddesi – 169 Cadde Kesişimi, Turgut Özal - 1 Bulvarı – Etlik Caddesi Dönüş Varyantı, İstanbul Caddesi – Şht. Yaşar Akansel Sokak Kesişimi, İstanbul Caddesi –Kazım Karabekir Caddesi Kesişimi, Anadolu Bulvarı Üzeri, Keçiören Şefkat Mahallesi Felek Caddesi – 39. Cadde Kesişimi, Kazım Karabekir Caddesi – Sebze Bahçeleri Caddesi Kesişimi, Çankaya Caddesi Üzeri, Çetin Emeç Bulvarı – 1322 Cadde Kesişimi, İncek Bulvarı Üzeri – Türkiye Adalet Akademisi Dönüşü, Çankaya Caddesi Üzeri – Atakule Önü, Atatürk Bulvarı Üzeri, Atatürk Bulvarı – Necatibey Caddesi Kesişimi, Mevlana Bulvarı – Dikmen Caddesi Dönüşü, Çetin Emeç Bulvarı – Ceyhun Atıf Kansu Caddesi, Ayaş-Ankara Yolu Bulvarı – Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Dönüş Varyantı, Turan Güneş Bulvarı – Doğukent Caddesi Kesişimi, Turan Güneş Bulvarı – Zülfü Tigrel Caddesi Kesişimi, Anadolu Bulvarı – Optimum AVM önü, Ayaş-Ankara Yolu Bulvarı – ASO 1. Bölge Giriş Ayrımı, Ayaş-Ankara Yolu Bulvarı – Şeker Fabrikası Yol Ayrımı, Anadolu Bulvarı – Ankapark Önü.”
GÜNCEL
Yayınlanma: 26 Aralık 2025 - 08:57
Ankara Belediyesi'nden trafiğine kaynak önlemi
Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Trafik Şube Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla kent genelinde belirlenen 35 noktada delinatör çalışması yapıldı.
GÜNCEL
26 Aralık 2025 - 08:57






Duba bilmem ne fayda etmeeez! Bu sefer kendini akıllı sanan düşünme yeteneğinden yoksun şeyler engelin başladığı yerden kaynak yapmaya başlar. En güzel çözüm, devlet gücüyle, kaynak yapılma ihtimali o*** her yere kamera uygulaması ve çok ağır, hatta kamu davasına dönüştürülecek, kesinlikle affedilmeyecek, indirim uygu***mayacak cezalar uygu***ması!
Trafik çözümü bu değilki önce akılcılığı sağlayın trafik ışıkları kavşak akışı gibi şeyler siz millet 50 ile ceza yazmaya devam edersiniz daha çok çözüm ararsınız sıkışıklık için
Ankara büyükşehirin en uzman olduğu konu heryere duba montaj etmek trafik lambası koymak şerit çizmek anlayacağınız sadece makyaj Keçiören fatih caddesinde yeni yapı*** heykelin arkasında bir dönüş var oraya araçların yola girmesi için bir cep yapın dedim oradan dere akıyor mümkün deyil dediler işte vizyon bu kadar insanlar 200 km den içme suyu getiriyor boğazı alttan üsten birbirine bağlıyor bunlar 10 mt derenin 5 mt üzerini kapatmayız diyorlar ama bunu hakediyoruz tencereye kapağa oy veren bir kitlemiz var ALLAH bizi bi moron kitlesine imtihan ediyor
Adam çalışıyor. Bu işi iyi biliyor trafik sorununu çözdü. Her sorunu çözdüğü gibi(-:????